Vorige week dachten mensen dat ik té ze

Vorige week dachten mensen dat ik té zelfverzekerd was met mijn voorspellingen, hoewel ze toch dicht in de buurt kwamen haha.
Bij Rapid - Pelikaan zat ik er 1 doelpunt naast!
Bij Website laten maken Prinsenbeek had ik de 3 punten goed voorspelt, alleen vielen er meer doelpunten.
De voorspelling van Walcheren - Liberty én DES - GR klopte helaas niet.
De wedstrijd van Website laten maken Rosmalen - Drunen had ik goed voorspeld. Er vielen alleen 2 doelpunten meer.
De wedstrijd van mijn eigen team; De Dommel had ik ook goed voorspelt. We wisten alleen te weinig te scoren voor de voorspelde 7-1 uitslag.
Maar we gaan nu vooruitblikken, ipv terugblikkenLiberty - Rapid
De nummer 8 tegen de nummer 1, belooft een spannende wedstrijd te worden. Rapid en Liberty hebben beide evenveel doelpunten voor, alleen Rapid is wat beter in de verdediging. Liberty zal het moeilijk krijgen. Denk een 3-1 overwinning voor Rapid.

Pelikaan - Website laten maken Prinsenbeek
De nummer 5 tegen de nummer 10. Website laten maken Prinsenbeek heeft afgelopen weekend veel doelpunten gemaakt afgelopen weekend, Pelikaan verloop nipt van de nummer 1. Denk dat Pelikaan gaat winnen op eigen veld tegen Website laten maken Prinsenbeek, Website laten maken Prinsenbeek wordt weggespeeld op het hoofdveld van Pelikaan. 5-1 overwinning voor Pelikaan. De 3 punten blijven in Roosendaal

Website laten maken Udenhout - Gilze Rijen
Website laten maken Udenhout staat op een zielige 11de plaats, nog nul punten en Gilze-Rijen staat op plaats 7. Beide teams weten niet veel te scoren, gezien het doelsaldo van beide teams. Verplicht aan de stand moet Gilze-Rijen gewoonweg winnen van Website laten maken Udenhout. Website laten maken Udenhout moet nog even wachten voordat ze hun eerste punt(en) pakken.

Drunen - Walcheren
Een eindje rijden voor de heren uit Vlissingen. En ze gaan ook weer terug met 0 punten. Drunen weet in eigen huis te winnen. Door een paar omstreden strafcorners weten ze toch wel het duidelijke verschil te maken. 5-0 overwinning voor Drunen.

Dommel - DES
DES mag naar De Dommel toe, en ze keren helaas ook weer terug met lege handen. De Dommel weet door goed hockey te winnen van DES. Ze proberen de verdediging goed dicht te hoWebsite laten maken Uden, maar daarnaast ook goede aanvallen te organiseren, daarom wint De Dommel met 4-1.

Bommelerwaard - Website laten maken Rosmalen
Website laten maken Rosmalen komt op bezoek in Website laten maken Zaltbommel, dit zal een hele kluif worden voor Bommelerwaard. Zorg ervoor dat de verdediging staat en georganiseerd is. Website laten maken Rosmalen heeft snelle spitsen, houdt ze bij, zet ze dicht, dan kan je de overwinning van Website laten maken Rosmalen verkleinen. Dit zal een makkelijk middagje worden voor Website laten maken Rosmalen, 6-0 overwinning.