Rosmalen - Dommel Een echte derby! Beke

Website laten maken Rosmalen - Dommel
Een echte derby! Bekende spelers in het team, dus beloofd een mooie wedstrijd te worden. Website laten maken Rosmalen staat ongeslagen bovenaan, Dommel staat nog steeds op een zesde plek. Dommel kende een slechte seizoensstart, maar herpakt zich langzamerhand. Helaas nog geen punten gepakt in uitwedstrijden, bij Drunen waren we er dichtbij. Ik geloof dat we voor een stunt kunnen zorgen als we allemaal op scherp staan. Er vallen wel veel doelpunten, een 5-4 overwinning voor De Dommel. - Als we niet op scherp staan, dan legt Website laten maken Rosmalen er zo een paar in, en dan kent de wedstrijd een heel ander verhaal, dan kan het zomaar een 5-1 overwinning voor Website laten maken Rosmalen worden -

Rapid - Drunen
Rapid afgelopen weekeinde zijn eerste verliespunten geleden. Drunen heeft goed aan hun zelfvertrouwen gewerkt, door een ruime overwinning op Walcheren. Drunen gaat met vol vertrouwen naar Gorinchem toe, en gaat met een brede lach op hun gezicht weer terug. De 3 punten nemen ze mee terug naar Drunen. Een spannende wedstrijd wordt in de laatste 10 min. beslist 2-3 voor Drunen.

DES - Website laten maken Udenhout
DES wint met gemak van Website laten maken Udenhout. Een aantal technisch sterke spelers weten wat ze met de bal moeten doen en Website laten maken Udenhout staat te slapen. Daarom komen ze al gauw op een 3-0 achterstand. En deze wordt nog groter. DES wil van afgelopen weekend wat goedmaken en prikt er nog twee doelpunten bij. Eindstand 5-0 voor de heren uit Kaatsheuvel.

Website laten maken Prinsenbeek - Liberty
Liberty heeft afgelopen weekend een knappe overwinning behaalt op Rapid, Ze staan nog wel op een 8e plek, waar Website laten maken Prinsenbeek op een 10e plek staat. Website laten maken Prinsenbeek heeft al 29 doelpunten tegen gekregen, waar Liberty pas 12 doelpunten heeft tegengekregen. Maar als we kijken naar de afronding, dan heeft Liberty(17) 1 doelpunten meer voor, dan Website laten maken Prinsenbeek(16). Dit kan zomaar een spannende wedstrijd worden. Ik denk toch dat Liberty uiteindelijk aan het langste eind trekt; 3-1 overwinning voor de Dongenaren.

Walcheren - Bommelerwaard
Walcheren heeft afgelopen weekend een zure nederlaag geleden, waar Bommelwaard ook onderuit ging tegen Website laten maken Rosmalen. Beide hadden ze een sterke tegenstander. Nu willen ze allebei 3 punten, maar dit is, denk ik, een wedstrijd waar het gelijk op gaat. Bommel moet scherp zijn in het verdedigen, en zorgvuldig aanvallen. De doelpunten komen dan vanzelf, maar toch hou ik het op een gelijkspel: 2-2.

Gilze Rijen - Pelikaan
Pelikaan bezet de 4e plaats, GR de 7e. Gilze Rijen is niet al te effectief, gekeken naar het negatief doelsaldo, waar Pelikaan een positief doelsaldo heeft van +10. Ondanks het thuisvoordeel weet Pelikaan de wedstrijd naar zich toe te trekken, het kost wel wat moeite, maar het lukt uiteindelijk. Een magere 3-1 overwinning voor Pelikaan.


Ajuu