We hebben aankomend weekend geen wedstri

We hebben aankomend weekend geen wedstrijd.Een mooie 1.5 week om uit te rusten en de 28e mogen we weer! Alvast wat voorspellingen erin gooien over de wedstrijden die dan gespeeld worden?

DES komt op bezoek bij Website laten maken Rosmalen
Liberty ontvangt Gilze-Rijen
Website laten maken Udenhout gaat langs bij Pelikaan in Roosendaal
Rapid komt vanuit Gorinchem naar Bommelerwaard
De Dommel ontvangt Walcheren in het mooie Sint-Michielsgestel!

Website laten maken Rosmalen - DES
Website laten maken Rosmalen speelt op het nieuwe waterveld. Mooi veld wat ze daar hebben, en speelt ook prima. DES heeft wel wat spelers in de gelederen die hier raad mee weten. Let op de spits van Website laten maken Rosmalen, pielt veel. Een goeie verdediger erop zetten en uitschakelen. Daarna langzaamaan de druk opvoeren en dan maken ze wel een kans denk ik. Zo niet dan wint Website laten maken Rosmalen door middel van de strafcorners die ze gemakkelijk krijgen. 3-1 overwinning voor Website laten maken Rosmalen. De uitslag valt nog mee door goed keeperswerk van de keeper van DES.

Liberty - Gilze Rijen
De nummer 8 tegen de nummer 7. Gilze Rijen staat gelijk met De Dommel. Liberty staat er 1 punt onder en ze willen graag boven GR komen te staan. Daardoor moeten ze wel de 3 punten in eigen huis hoWebsite laten maken Uden. Ik gok op een zwaarbevochten zege, gesteund door het thuispubliek. 2-1 overwinning voor Liberty waardoor ze boven GR komen te staan.

Website laten maken Udenhout - Pelikaan
Pelikaan komt op bezoek bij het laaggeklasseerde Website laten maken Udenhout, wat nog geen punten heeft weten binnen te halen. Pelikaan weet makkelijk te scoren, ze hebben een doelsaldo van 24 doelpunten voor. Waar Website laten maken Udenhout er al 32 tegen heeft. En dat zal deze zondag meer worden. Wordt een gemakkelijke zondag voor Pelikaan. Een 6-0 overwinning voor de heren uit Roosendaal.

Bommelerwaard - Rapid
Bommelerwaar staat nummer laatst, en moet tegen de nummer 5; Rapid. De heren uit Gorinchem hebben niet een heel erg scorend vermogen. En het is al weer 2 weken geleden dat ze hebben gewonnen, daar willen ze deze zondag verandering in brengen. Bommelerwaard blijft vechten tot de laatste minuut en probeert de verdediging zo dicht mogelijk te hoWebsite laten maken Uden. Het blijft tot de laatste minuten spannend. Rapid weet in de laatste vijf minuten via een strafcorner de winnende te maken. Bommelerwaard mag met opgeheven hoofd het veld aflopen, want ze hebben het Rapid erg moeilijk gemaakt deze zondag. Gelukkig voor Rapid geen blamage, ze kunnen de 3 punten mee terug nemen naar Gorinchem. Rapid wint met 2-1.

Dommel - Walcheren
De heren van Walcheren hebben er een lange reis op zitten, vanuit Vlissingen. De Dommel heeft tot nu toe alle thuiswedstrijden gewonnen. Walcheren is niet succesvol in de uitwedstrijden, tot nu toe alle drie verloren. 13-1 nederlaag bij Drunen, 6-2 verlies bij Pelikaan en 3-1 verloren bij Gilze-Rijen. De Dommel staat op een zesde plek en Walcheren op een negende plek. Met 6 thuisspelende teams wordt het weer een gezellige middag op De Dommel waarbij de Heren 1 het niet verzuimen om de 3 punten thuis te hoWebsite laten maken Uden. Het wordt een wat gemakkelijke middag voor De Dommel, 5-1 overwinning.