Reflectie op jou verhaal van de wedstrij

Reflectie op jou verhaal van de wedstrijd,

in de 7e minuut kregen wij een strafcorner tegen omdat de speler van Bommelerwaard "expres" zijn voet zou hebben uitgestoken om de bal tegen te hoWebsite laten maken Uden. ( Beetje zinloos want er stond nog genoeg rug dekking maar oke, de backhand was inderdaad van mooie schoonheid )

Strafcorner Bommel goed gedaan, mooie droge klap in de linker onder hoek om het spel gelijk te trekken, beide teams waren wel tegen elkaar opgewassen, beide kante aanvallen en verdedigen. in de 1e helft wou de aanvoerder van Bommel bij de scheids melden dat er geluiden kwamen van de Rapid kant, zo wel ducout als achter het hek vandaan. echter werden deze geluiden van de aanvoerder weggedaan als in de rust kan je komen.

Zo gezegd zo gedaan, maar ook de coach wou een gesprek aan gaan, en dit moest ook in de rust gebeuren. Als wat de coach & scheidsrechter gemeld hadden in de rust, is dit niet terug tezien in de manier van fluiten in de 2e helft.

het 2de doelpunt wat gezegd word als een "backhand" had meer weg van een honkbal slag, maar dan wel de stick nog boven de schouders, verdedigers konden de stick ontwijken ten kosten van een doelpunt.

daarna werd Bommelerwaard uit het spel gehaald, overtredingen die op Bommel gemaakt werden, kregen geen sancties, geen vrije slag of straf corner. Daar waar je, je stick hoort kraken krijg je niets mee, en waar je een speler een klein duwtje geeft krijg je een straf corner tegen.

awell we dwalen af, het 3e doelpunt, tjaa, "mooie solo" bal word mis geslagen en stick raakt de keeper.. reden om af te fluiten, nee toch niet. dan gaan we toch lekker door, 2 spelers van Rapid, geven een prachtig voorbeeld van wat stick afhoWebsite laten maken Uden is, terwijl nummer 3 hem er in tikt. Natuurlijk gaat de aanvoerder verhaal halen, maar die word gewoon weg gestuurd, met een reden waar niemand iets van snapt.

het 4e doelpunt was wel weer goed gemaakt, mooi de achterlijn gehaald voor gegeven, slecht verdedigd maar goed uitgespeeld.

Het doelpunt van Bommel was uit een spel hervatting, overtreding op de 23 van de held van Bommel, en snel er uit gekomen en goed binnen geschoten door Patryk, de poolse international.

Tevens hadden wij in de 2e helft ook nog 2 groene kaarten er bij gehaald, omdat we alleen maar zeiden dat het fluiten staker kon, en dat er intimidatie / spel bederf was. ( dit werd ook al in de 1e helft door de aanvoerder gemeld, en in de rust nogmaals + coach)

10 minuten voor het einde vroeg de coach van Bommel aan zijn collega of hij normaal zou kunnen doen tegen zijn spelers inplaats van ze juist stimuleren om de spelers van Bommel te raken.

Hier op kwam een dus danige heftige reactie dat de coach er genoeg van had, en de spelers er afhaalden.

Het leuke is, dat vorig seizoen precies het zelfde aan de hand was, alleen toen zei de coach tegen Bommel H1 ga nu maar door, want het team wou er toen ook al mee stoppen. ( in de 1e helft al)

terug komend naar deze wedstrijd, de scheidsrechter gaf Bommel H1 1 minuut om te overleggen, echter na 20 seconde floot hij al af omdat de aanvoerder nog niet het besluit had door gegeven.

Hopelijk jullie hier meer informatie verschaft te hebben