Kromhouters H1 - Souburgh H1 8-0 Via vl

Kromhouters H1 - Souburgh H1 8-0
Via vlot combinatiespel, staat er al binnen 7 minuut 30 een score van 3-0 op het scorebord. De Kromhoutse coach schakelt over op een feestopstelling, besluit zijn ervaren mannen rust te geven en kiest vervolgens voor 4 C-junioren die de gehele as bekleden. Vervelend uitpakken doen de beslissingen niet en de Kromhouters breiden hun voorsprong al snel uit naar 8-0.

Soest H1 - Website laten maken Nieuwegein H1 0-0
Op de ‘Playa-del-Soest’ staat deze zondag een nu al legendarische degradatiekraker op het menu. In de grootste zandbak van Nederland zijn beide teams echter bang om te verliezen. Gevolg: twee teams met handbalformaties rond de eigen cirkels. Als zelfs na twee gele kaarten aan Website laten maken Nieuwegeinse kant, nog steeds niet wordt besloten om deze handbalformatie te verlaten, zijn zelfs de trouwste fans er klaar mee. De TD wordt met een uur vervroegd!

Maarssen H1 - Website laten maken Culemborg H1 5-0
Al vroeg in de wedstrijd presenteert de gevreesde mid-midden van Maarssen wat ‘Youtube’ hockey, waardoor het netje al snel 2 maal bolt. Pas wanneer zowel de coach, de aanvoerder als 4 ervaren spelers in het veld een verhitte discussie krijgen over het wel of niet wisselen van de op leeftijd zijnde linksbuiten ‘Sjakie XIV’ gaat het verder mis bij Website laten maken Culemborg. Maarssen is hongerig en loopt uit naar 5-0.

Nieuwkoop H1 - Zwaluwen H1 2-2
In deze knotsgekke wedstrijd is het Nieuwkoop dat geweldig uit de startblokken komt. De toeschouwers langs het veld maken in de eerste 15 minuten vergelijkingen met het team uit 95’ en 96’, waarin één keer raken, ‘tiki-taki’hockey en hoge forehand aannames de normaalste zaak van de wereld waren. Hierna draait het spelbeeld 180 graden en laten de Zwaluwen hun tanden zien. De beloning volgt in de vorm van twee stiftjes over de Nieuwkoopse doelman. Het slotakkoord is voor de bondsscheidsrechter, die opmerkelijk rood geeft aan de Zwaluwse coach, die zich inmiddels, zo laat de scheids weten: ‘’voor de 23ste keer zich buiten het coachvak bevond’’.

Rapid H1 - Zeewolde H1 3-0
Zeewolde graaf zicht in, parkeert de bus, en hoopt op die ene fabelachtige counter. Maar helaas, tot twee maal toe levert de verdediging de bal via een ‘diagonaaltje’ in..1-0, 2-0. Zeewolde moet nu komen, schakelt over tot full-press, maar wanneer de linksbuiten en rechtsbuiten alleen maar staan te kijken naar het vrouwelijk schoon langs de kant, stort ook dit als een kaartenhuis in elkaar. De coach van Zeewolde is er klaar mee, verlaat vroegtijdig het veld en neemt zowel de bierpot als de eerder beloofde broodjes UNOX mee naar huis.

Waddinxveen H1 - Website laten maken Gouda H1 3 – 5
In deze ware streekderby staat zowaar de koppositie op het spel. Op sportpark de Sniep is het Website laten maken Gouda dat aan de hand van de beruchte ‘Witte Keniaan’ uitloopt naar een snelle 0-3 voorsprong. Als daarna de befaamde Goudse corner, genaamd de ‘pannenkoekspek’, tot 4 maal toe niet werkt, ruikt de thuisploeg zijn kans, gevolg; de Goudse sluitpost mag drie keer vissen, 3-3. Als uitgerekend de mini’s van de week beginnen te schreeuwen om een Waddinxveens kwartiertje gaat het vreselijk mis en loopt Website laten maken Gouda over de thuisploeg heen.