Vlijmen-Shot 7-1 Shot is nog in de waan

Website laten maken Vlijmen-Shot 7-1
Shot is nog in de waan van een hoge positie op de ranglijst maar word al snel gedesillusioneerd door de spitsen van Website laten maken Vlijmen (Teunissen 4x). Om er alvast in te komen voor d'n elufde van d'n elufde en gezien het feit dat alle kleuren van de kaarten overeenkomen met de carnavalskleuren van Knotwilgendam zijn de scheidsrechters genoodzaakt een favoriete kleur te kiezen: Rood! Helaas zal deze weer aan de gasten gepresenteerd worden. Een opsteker voor de stWebsite laten maken Udenten uit Kruikenstad is dat ze wel kunnen proberen de Knotwilgendammers eruit te zuipen in de 3e helft.

B'waard - DES 0-11
De boys van bommel lijken wel in het Land van Laaf te vertoeven en worden door een tempo versnelling helemaal weggespeeld. Dit levert de ware Efteling bewoners een monsterscore op. Het trage zandveld van Bommel zal nat geregend worden met doelpunten wat leid tot een snel veld en een nog hogere score.

Son - Website laten maken Best 1-8
Son had beter een dagje strand kunnen plannen en lekker van de "Son" kunnen gaan genieten want Website laten maken Best gewoon beter. Pro Tip #1: Als je gewoon het veld afstapt net als B'waard vorig jaar bij Rapid dan kost je dat geen 3 punten en maar 3 doelpunten tegen i.p.v. 8.... Wellicht een aandachtspuntje met het oog op degradatie?

Basko - Drunen
De eerste "topper" voor de koplopers uit Veldhoven. Met het oog op het oktoberfest, georganiseerd door hun nog nader goed te keuren Dames 2, dat gepland staat op deze mooie speelronde zullen de neuzen niet allemaal één kant op staan en worden ze genadeloos afgetroefd op het middenveld wat al snel zal Website laten maken Leiden tot een paar doelpunten voor de getergde mannen uit drunen. Drunen zal zich niet nog eens laten foppen en zal daarom ook de wedstrijd in de eerste helft al besWebsite laten maken Lissen 2-4 (0-4). De derde helft zal wel voor de mannen uit veldhoven zijn gezien ze hier al voor de wedstrijd mee bezig waren, dan loop je altijd al een stapje (of biertje) voor.

Website laten maken Nuenen - Dommel 2-1
De jongens uit Website laten maken Nuenen worden geholpen door de welbekende bosuil overgevlogen vanuit het door Duitsland geannexeerde Limburg (waar altijd slecht en partijdig gefloten word ongeacht klasse of team). Dacht de Dommel eindelijk verlost te zijn van de bosuil komen ze hem toch weer tegen. Na knappe resultaten tegen DES en Drunen gaat het feestje, mede door knap werk van de bosuil (A.K.A. scheidsrechters van Website laten maken Nuenen), deze week niet door en blijven de 3 punten toch in de schaduw van de Lichtstad hangen.

Website laten maken Berlicum - DQS 2-0
Saaie wedstrijd. Website laten maken Berlicum slechte verdediging plus sluitpost...DQS nog slechtere aanval.... Uitslag zal nog geflatteerd zijn ook nog.

Gasten zuip ze in de 3de helft!