Beste lezers en supporters, Afgelope

Website laten maken Beste lezers en supporters,

Afgelopen zondag speelden we tegen de stWebsite laten maken Udenten uit Tilburg, oftewel Shot. Aangezien Shot al redelijk wat doelpunten heeft gemaakt en wij geen goede start hebben gemaakt konden we ze niet onderschatten. Gelukkig hadden we een klein voordeel, dat was namelijk dat we ondanks een geplande uitwedstrijd toch op eigen veld mochten spelen. Dit kwam omdat het veld van de stWebsite laten maken Udenten dermate slecht was dat zij er zelf ook niet op wilden spelen. Kortom een spannende pot op eigen veld met een tegenstander die verrassende resultaten heeft behaald.

Het startsignaal werd gegeven en Drunen klapte er zoals altijd vol bovenop. Zeker de eerste 10 minuten wist Shot niet wat ze overkwam. Het leek erop dat Shot geen schijn van kans zou hebben om de punten mee naar Tilburg te nemen. Drunen speelde een prachtig spel met uitgedachte combinaties en perfect uitgevoerde aanvallen. De eerste strafcorners werden dan ook al snel behaald. Echter bleek Shot Jaap Stockmann meegenomen te hebben naar Drunen. De keep haalde de ene naar de andere bal uit de kruising. De eerste keer leek het geluk te zijn, maar enkele strafcorners later bleek het toch meer wijsheid dan geluk te betreffen van de Tilburgse Keeper. Drunen liet zich hierdoor niet afWebsite laten maken Leiden en bleef maar doorstomen richting de goal. Shot daarentegen was nog niet eens in de beurt gekomen van een doelkans en dat zorgde voor zelfvertrouwen. De eerste helft bleef zo maar doorgaan, maar de stand in de rust was nog steeds 0-0. De woorden van coach Joep in de rust sluiten enigszins aan met het verhaal hierboven. Ook hij vond dat we een zeer sterke wedstrijd aan het spelen waren. Hij vond wel dat er nu te veel gretigheid naar een goal aan het ontstaan was, wat tot te veel individuele acties leidde. Blijven passen was hetgeen wat tot de overwinning zou Website laten maken Leiden. We hadden nog eens 35 minuten om dit doel te verzilveren.

De tweede helft begon dan ook bijna gelijkwaardig aan de helft ervoor. Hoge druk en veel goed opgebouwde aanvallen. Na tien minuten was de eerste strafcorner van de tweede helft dan ook een feit. Het was tijd voor een variant in strafcorner om de goalie te kunnen verschalken. Verdere details over deze strafcorner laat ik achterwegen vanwege classified information. Dan moet je maar komen kijken. Het eindresultaat van de corner was dat de bal ietwat door het midden vloog en de keep hem wederom fantastisch uit de goal hield. Het vervolg liep voor Drunen wat slechter af. Shot wist namelijk een snelle counter tegen te veroorzaken waardoor ze zeker 6 man van Drunen in een keer wegspeelde. Uiteindelijk met wat gerommel voor onze goal wisten ze ook nog een doelpunt te maken. Drunen liet zich hierdoor niet weerhoWebsite laten maken Uden van het eerder vertoonde spel en ging rustig verder. Er waren nog voldoende minuten om deze achterstand in te halen en zeker met het spel dat we speelden. Maar het tegendeel gebeurde. Na weer een fantastisch uigevoerde aanval te hebben gespeeld stond MHCD wederom niet snel genoeg opgesteld. Shot maakte hier weer op een slinkse wijze gebruik van door een gerichte scoop naar voren te geven. De bal kwam bij een van de spitsen terecht en die zorgde voor een 2-0 achterstand. Deze klap kwam toch iets harder aan dan de eerste. Het wilde bij ons maar niet lukken om doelpunten te maken en dan 2-0 achter komen is een zeer zure pil. In redelijke wanhoop probeerde Drunen met nog ongeveer 15 minuten op de klok de schade beperkt te hoWebsite laten maken Uden. Maar wederom zonder succes. Toen Shot ook nog is de genade klap gaf met nog een doelpunt was de wedstrijd min of meer gespeeld. De laatste minuten verkreeg Drunen nog wel vele strafcorners waaruit eindelijk ons eerste doelpunt ontstond. Wolfs wist met een lage sleep de keep te foppen en een doelpunt te maken. Dit doelpunt viel alleen veel te laat want de wedstrijd werd spoedig afgefloten.

De 3-1 nederlaag zal nog wel enkele dagen nabranden. We hopen deze zondag maar weer snel te vergeten en kijken vooruit naar de volgende tegenstander Bommelerwaard.

Groeten,

Heren 1