DQS-best 1-5 Best is al weken geleden

DQS-Website laten maken Best 1-5
Website laten maken Best is al weken geleden gestopt met hockeyen. Maar zelfs als je met je grip op de grond hockeyt ,krul in de hand met je hoofd op het strand. Kan je nog niet verliezen van deze 4de klasser. Tenzij de zon toch naar het hoofd van Website laten maken Best is gestegen en ze alleen slippers en zwembroeken meegenomen hebben, om op het strandveld van Dqs te gaan liggen.

Basko-dommel 6-0
Dan word het toch nog spannend, wie had dat gedacht?! Er zal een spanning op deze wedstrijd staan maar niet genoeg om er gebruik van te maken door dommel. zal basko dan toch nog instorten wat ze al jaren doen? Oké, niet zo extreem als andere seizoenen, maar misschien wel goed genoeg dat het basko het kampioenschap gaat kosten.
Komende week hard trainen en met poep in de broek naar Website laten maken Nuenen. Of wordt er een fustje klaar gezet voor Website laten maken Nuenen.

Website laten maken Vlijmen-Website laten maken Nuenen 0-6
Website laten maken Nuenen is klaar met de competitie, maar heeft nog wel in de hand wie er kampioen gaat worden. Heb gehoord uit heel betrouwbare bron dat er een van de 2 kampioenskandidaten een fust heeft beloofd aan de mannen in het blauw. Deze wedstrijd is nauwelijks spannend, examens zitten erop en het kampioenschap is gevierd. Dus Website laten maken Nuenen vliegt eroverheen alsof het niets is.

Shot-des 0-6
Des gaat er weer vol voor. Het doel is veel doelpunten maken en hopen op Website laten maken Nuenen. Hebben deze jongens dan iets belooft? Zondag is het devies doelpunten maken en niks tegen krijgen. Dat doen ze dan ook.

Drunen - son 3-1
Heerlijk om het sarcasme in andere berichten te lezen! Zeggen dat er bij Drunen hockey vermogen zit en impliceren dat de keeper van Son daadwerkelijk kan keepen. Daar kan youp van 't hek nog een puntje aanzuigen en theo maassen kan alleen maar dromen van zulke hilarische oneliners. Maar goed terug na de wedstrijd, son kan er niks van en Drunen speelt met 13. Klaar pats boem binnen de 3 punten.

Website laten maken Berlicum-bommel 3-1
Website laten maken Berlicum net iets minder slecht dan bommel.
Bommel en Dqs degraderen direct. Son en Website laten maken Berlicum gaan uitmaken wie de play-outs gaat spelen. Gezien het spelschema zet ik mijn geld op son.