Terug van vakantie en nog net op tijd om

Terug van vakantie en nog net op tijd om een voorspelling op het forum te plaatsen. Iedereen heeft zijn hockeyspullen al klaar gelegd voor morgen en is afleiding aan het zoeken om niet helemaal kapot te gaan van de zenuwen voor morgen. Er staan weer een aantal mooie en waardeloze potjes op het programma in de 3e klasse C. Een lekkere herfstzon, 2 teams, 2 fluitisten, een hockeyveld en een bal. Let the game begin!

DDHC - Website laten maken Oirschot 3-3 Deze wedstrijd in Raamsdonksveer valt in de categorie waardeloos. Je komt er liever niet als tegenstander, want dan weet je dat je op een laag niveau actief bent. Beide teams zijn tevreden met een gelijkspel. Na de wedstrijd wordt er alleen maar gesproken over de leukste sportvereniging. Er kan namelijk nog steeds gestemd worden en de tussenstand laat zien dat DDHC nog steeds bovenaan staat. Staan ze in ieder geval nog ergens bovenaan, want dit seizoen zal het niet veel worden. Website laten maken Oirschot is flink van slag, zij waren toch de leukste sportvereniging? Helaas mannen, dat zijn jullie niet en dat zullen jullie ook nooit worden.

Drunen - Son 3-2 Kijk, dit is nou een mooi potje. Een potje waar je als toeschouwer van kan genieten (mits je natuurlijk hebt geaccepteerd dat je genoegen neemt met het kijken naar derde klasse niveau). De nummer 3 mag het opnemen tegen de verrassende nummer 1 van de competitie, Son. Wie had dat nog ooit durven dromen in Son? Van degradatie kandidaat naar een vaandelteam dat bovenaan staat! Al dan niet geholpen door de scheidsrechters, pakt Drunen knap de drie punten. Son zakt naar de derde plaats op de ranglijst en ziet Drunen opschuiven naar de tweede plaats. Drunen heren 1 weet dat het een lang seizoen gaat worden. Zo goed was het vandaag niet en Son had het betere van het spel. Via Facebook, closed group, proberen ze naar de buitenwereld uit te stralen dat ze een hecht team zijn. Maar vandaag is gebleken dat het een hoopje los zand is. Overigens zou ik er niet raar van op als de twee fluitisten ook zijn toegevoegd aan de
closed group op Facebook. Zij zijn toch de grote voorbeelden van dit team.

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Nuenen 0-5 Een potje dat in beide categorie√ęn valt. Ja mensen, dat is ook al mogelijk. Website laten maken Berlicum valt duidelijk onder de categorie waardeloos, terwijl Website laten maken Nuenen een heel aardig team heeft en in de categorie mooi valt. Waardeloos tegen mooi, dan laat de uitslag zich natuurlijk al raden. De razende reporter kan na deze wedstrijd zijn papier weer vol kladderen. Schitterende aanvallen, genoeg kansen en 5 goals! Hockeyclub Website laten maken Berlicum mag dan wel een keepertrainer hebben aangenomen (wat overigens hard nodig was), maar de keeper van het eerste team heeft nog veel te leren. 11 September zijn de trainingen al van start gegaan, maar daar is nog weinig van te zien. Inmiddels gaat de teller op 13 tegengoals en 0 voor. Misschien volgend jaar een niveau lager proberen? Of een naast een keeperstrainer ook een spitsentrainer aanschaffen? Er is in ieder geval nog veel werk aan de winkel. Website laten maken Nuenen ongeslagen aan kop in de derde klasse C. Staan zij deze plek nog af? Ik zou de gok wagen en de winterbanden alvast Website laten maken Bestellen.

Website laten maken Best - hoco 5-2 Voor deze wedstrijd maken we een uitzondering. Dit potje valt in de buitencategorie: met fluitisten pak je punten. Beide teams moeten het duidelijk hebben van de thuiswedstrijden. Daar worden de belangrijke punten gepakt. Hoco heeft tegen Shot het goede voorbeeld gegeven en Website laten maken Best doet een poging om dit te overtreffen. Aardig gelukt, 3 punten, 5 goals voor, 2 tegen en Hoco na 70 minuten nog maar met 9 man op het veld. 29 September vindt de alom beruchte Website laten maken Bestuursvergadering weer plaats in Website laten maken Best. Goed werknemerschap staat bovenaan bij de agendapunten. Goed werknemerschap: de werknemer moet zich binnen de arbeidsrelatie als een goed werknemer gedragen. De fluitisten zijn op de goede weg, alweer 6 punten thuis gepakt, nog 27 te gaan.

Dommel - Shot 2-2 De nummer 6 tegen de verrassende nummer 12. Categorie: waardeloos. Shot verlaat met het behaalde puntje de gevreesde laatste plaats. Shot, een stWebsite laten maken Udentenclubje met ambitie, maar ieder jaar afhankelijk van (nieuwe) stWebsite laten maken Udenten. Het is toch moeilijk concurreren met Hc Tilburg en Were Di. Alle goede hockeyers nemen liever een kijkje bij het -echte- hockey, de slechtere en niet-ambitieuze hockeyers komen bij Shot terecht. Hoe kan je dan ooit bouwen aan een stabiel team? Vorig jaar was een redelijk seizoen voor de stWebsite laten maken Udenten, maar dit jaar is alles anders. Waar ligt dit aan? Hebben ze de oorzaak al gevonden? In de wandelgangen vang ik al verhalen op over een ontslagen coach, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Een statement maken naar het team heeft geen enkele zin. Dit jaar ontbreekt het aan kwaliteit. Een kwaliteitsinjectie zou wel zin hebben, maar wie wil er nou in de derde klasse C strijden tegen degradatie? Een carrièreswitch ligt dan meer voor de hand. Kan een nieuwe coach misschien het verschil maken dit seizoen? Ik betwijfel het gezien de hockey skills van dit team. Er zit gewoon niet veel in dit seizoen. Het wordt overleven en uiteindelijk met een middenmoot positie als resultaat. Volgend jaar begint het weer van voren af aan: niet hockeyen om de prijzen, stufi-tanken en iedere maandag met een kater in de collegebanken.

Website laten maken Waalwijk - Website laten maken Vlijmen 3-1 Voor het seizoen had ik Waalijk in de categorie mooi geplaatst. Maar al snel hebben ze laten zien dat de categorie waardeloos beter bij ze past. Website laten maken Vlijmen zit al sinds jaar en dag in deze categorie. Website laten maken Waalwijk, ik had er meer van verwacht. Wat dat betreft is het net RKC Website laten maken Waalwijk: van de eredivisie naar de Jupiler League onderaan - van de tweede klasse naar de derde klasse C onderaan. Goed voorbeeld doet volgen, zeg ik altijd maar. Zoals ze zelf zo mooi op Facebook verkondigen: TIJD VOOR 6 PUNTEN EN AANSLUITEND EEN MOOI FEESTJE!!! Zien we jullie zondag? Zowel de dames als de heren van Website laten maken Waalwijk spelen tegen Website laten maken Vlijmen. Tja, dan is het niet zo moeilijk om 6 punten te pakken. Mij zien ze zondag in ieder geval niet, ook op het Wolluks Fiske Nie. DJ Tica zorgt voor een mooi 6 punten feestje, maar volgende week spelen de heren weer een kansloze wedstrijd in en tegen Website laten maken Nuenen. In ieder geval de eerste drie punten van het seizoen en boven Website laten maken Vlijmen.